POARTA SPRE INALTA CONSTIINTA – Reintoarcerea ACASA

EARTH CHANGE MZ

Imagine

Fiecare dintre noi are o energie spirituala latenta in partea de jos a coloanei vertebrale. In Orient, energia este numita Kundalini. Dar, indiferent sub ce nume este cunoscuta, aceasta energie spirituala este numitorul comun al tuturor marilor religii.
Daca aceasta energie este trezita si convertita in putere interioara, incepem sa ne schimbam. Dezvoltam o intelegere a marilor adevaruri si vedem moartea nu ca un inamic, ci ca o tranzitie minora in marea schema a transformarilor. Suntem capabili sa vedem viata sufletului, partea eterna din noi.
O persoana care are trezit Kundalini vede cu regularitate universul prin viziuni si experiente spirituale “extracorporale”. O perspectiva mai cuprinzatoare a vietii eterne a sufletului ii permite acestuia sa-si evalueze semnificatia existentei fizice actuale intr-o perspective adevarata.
Aceasta intelegere reduce mult anxietatea in diferite aspecte ale vietii, pe langa eliminarea fricii de moarte ca un sfarsit la toate sau un salt in necunoscut. Construieste o…

View original post 977 more words

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s